Accesorii de păr perfecte pentru ziua nunții

Gestul ridicării voalului în ziua nunții este unul încărcat de emoție și tradiție.

De la dantelă și materiale fine, voalul a început să fie reinterpretat de către designeri și s-a transformat în detalii albe prinse în voaletă sau a dispărut complet în fața adevăratelor statement pieces din materiale prețioase, care se aseamănă mai mult cu bijuterii fine, destinate mireselor dornice de look-uri noi și accesorii glamour.

Accesoriile de păr lucrate manual, cu detalii rafinate, care omagiază estetica feminină, constituie cel mai nou trend in materie de wedding styling.

De aceea, astăzi să îți prezint două opțiuni pentru mireasa care visează la ceva cu totul deosebit în ziua cea mare.

Katerini Mou: Find yours and let it DRESS you.

Fiecare mireasă are propriul stil dar și o viziune pe care designerii o pot pune cu mândrie în practică.

De la retro la minimal, clasic, romantic sau îndrăzneț, fiecare piesă pe care v-o prezint aici este creată și lucrată manual în atelierele Katerini Mou – un brand românesc care îmbină remarcabil elemente tradiționale cu designul avantgardist și cucerește iremediabil orice mireasă în căutarea acelui ceva absolut excepțional.

Accesoriile de păr cu motive inspirate din elemente vegetale sunt atât delicate, cât și flexibile din punct de vedere al structurii și pot fi purtate asimetric în păr, pe post de coroniță sau țesute de mâini experte în împletiturile părului.

Foarte popular în căutările mireselor este și pieptănele de păr. În nuanțe la modă, completat cu dantelă delicată, perluțe sau flori, acesta este o piesă frumoasă care se potrivește perfect stilului boho chic sau care păstrează o coafură sofisticată absolut impecabilă de-a lungul întregii zile.

Miresele pot alege o piesă deja existentă din portofoliul Katerini Mou sau pot modifica paleta de culori, lățimea și lungimea accesoriului dorit pentru a completa în armonie rochia și tema evenimentului.

Mihaela Mihăescu

Atunci când vine vorba de hairstyling, Mihaela Mihăescu este un artist în adevăratul sens al cuvântului. Clientele ei spun că are mâini aproape fermecate și un suflet de aur, iar fiecare look pe care îl creează reprezintă o poveste unică. Dacă îți dorești împletituri perfecte, accesorii surprinzătoare prinse expert în coafura zilei celei mari și un machiaj demn de paginile unei reviste de fashion, Mihaela te așteaptă cu brațele deschise!

La final de articol îți ofer câteva sfaturi numai bune de pus în practică înainte de alegerea accesoriului perfect pentru ziua nunții:

  • Hairstyle înainte de toate: va trebui să știi mai multe detalii decât tipul de coafură: păr prins sau lăsat liber. Să spunem că visezi la un coc, acesta este în stilul unei balerine sau unul la baza cefei, ușor asimetric? Dacă ai noroc și ai fost binecuvântată cu un păr lung și des, gândește-te la accesorii de păr mai mari, care vor suporta greutate și nu se vor pierde în ansamblu.
  • Fii atentă la toate unghiurile: când ai ales rochia de mireasă niciun detaliu nu ți-a scăpat – față, spate și lateral. La accesorii de păr vom aplica aceeași atenție. Accesoriul îți oferă o altă fațetă cu fiecare unghi nou: forma sa unică sau detaliile asimetrice pot arăta complet diferit din altă perspectivă. Fă multe poze pentru ca decizia să fie mai ușoară!
  • Ia în calcul și culoarea metalului: nuanța accesoriului de păr trebuie să complimenteze culoarea detaliilor de pe rochie. De exemplu, dacă stilul tău este vintage, alege un accesoriu în culori metalice și nu unul încrustat cu cristale.
  • Aranjarea este totul: un accesoriu de păr poate arăta complet diferit în funcție de poziționare. Cu cât îl așezi mai sus, cu atât look-ul final va fi mai dramatic.
  • Armonia este cuvântul de ordine: bijuteriile tale, accesoriile de păr și vălul (dacă alegi să îl porți) trebuie să îți completeze look-ul. Alege ce vrei să iasă în evidență și elimină ce crezi că distrage atenția de la focusul principal: rochie, bijuterii, machiaj, etc.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

17 − 8 =