Atelierul Iris: evenimente cu parfum de istorie

Cununii civile, petreceri private sau workshop-uri altfel: atunci când ai în minte un concept complet inedit vrei să găsești și un spațiu în care acesta să prindă viață.

Ce ai spune dacă această locație ideală poate lua forma unei case unice cu spații care îmbină istoria bogată a locului cu elemente moderne de design?

Hai să descoperim împreună Atelierul Iris din Calea Moșilor 34 – unde creativitatea și imaginația pot zburda libere!

Atelierul Iris are sediul într-o clădire semnată de arhitectul Leonida Negrescu, cunoscut pentru impunătoarea scară interioară de la Ateneu.

Datorită istoriei bogate a spațiului și aerului de belle epoque, proiectul de renovare a fost încredințat lui Pascal Delmotte, desginer de interior de renume, și echipei sale de experți. Dragostea lor pentru elementele decorative de epocă și atenția lor incomparabilă pentru detalii au reușit să redea viață unei clădirii a cărei poveste mai are încă multe capitole.

Dacă vrei să scrii chiar tu unul din aceste capitole viitoare, atunci te invit cu mine într-un mic tur al Atelierului Iris.

Odată ce treci pragul atelierului, deja zgomotul orașului dispare și intri într-o atmosferă intimă, primitoare, care îmbină perfect elementele istorice cu un modern touch creativ: tavanurile încă păstrează cărămida originală – roșcatul vintage ajută la creare unui iluminat cald, cu aer de old Hollywood glamour, podeaua a fost înlocuită cu un mozaic prețios, iar decorul este format din dulapuri minimaliste din lemn și metal și piese moderne de mobilier – echilibrul perfect pentru cei care iubesc tradiția cu aer contemporan.

La etaj, a fost creat un mediu în care business-ul se confundă cu creativitatea datorită covoarelor cu motive românești și scaunelor futuriste care preiau tradițiile și le ancorează în prezent. Rezultatul este un spațiu deschis și primitor unde veți avea ocazia de a admira maeștri florali în timp ce realizează adevărate opere de artă.

Datorită acestui melanj unic de stiluri, spațiul din Atelierul Iris este perfect pentru evenimente private (de la petreceri de zile de naștere sau de logodnă la cununii civile sau aniversări) și evenimente corporate (ateliere, cursuri, prezentări, etc.).

ZONA DE ATELIER

Pentru evenimente private de dimensiuni mai mari, zona atelier îți oferă loc pentru 85 de oaspeți la masă sau 100 de persoane standing.

Pe lângă spațiu și aranjamente florale, Atelierul Iris îți oferă și toată recuzita pentru un eveniment perfect: de la mese și mis en place la scaune confortabile pentru conversații care se prelungesc până târziu în noapte.

LA ETAJ

Etajele Atelierului Iris sunt potrivite evenimentelor de mici dimensiuni – de maxim 30 de persoane.

Ți le sugerez drept locație pentru ședințe într-un cadru informal sau workshop-uri interactive într-o altfel de atmosferă.

La fel ca în cazul mansardei, poți folosi scările sau liftul pentru a ajunge în spațiu. De asemenea, pentru o privelește de ansamblu a cartierului sau pentru cei care doresc din când în când o gură de aer proaspăt, spațiile de la etaj îți oferă un balcon spațios – numai bun pentru socializare al fresco.

MANSARDA

Dacă îți dorești un eveniment de dimensiuni mai mici dar în care toții oaspeții să se simtă ca la ei acasă într-un spațiu inedit, în care fiecare colțișor spune o poveste, atunci mansarda atelierului te va cuceri instant și iremediabil.

Mansarda se bucură de acces cu liftul și o mini-garderobă atent organizată.

Perfectă pentru acele ocazii speciale care devin amintiri de neuitat, mansarda decorată (mese, fețe de mese, scaune, aranjamente florale) poate fi închiriată pentru evenimente corporate sau private.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

twenty + ten =