Cum să alegi inelul de logondă

A spune că alegerea unui inel de logodnă este o decizie importantă este o subestimare grosieră a importanței momentului. Nu numai că inelul ales va simboliza iubirea voastră, dar el va fi și o bijuterie care trebuie să îți reprezinte cât mai fidel personalitatea unică.

Dacă știi că urmează momentul cel mare al cererii în căsătorie și vrei să te asiguri că totul va fi perfect, înseamnă că va trebui să începi să cauți inelul de logodnă ideal. De unde trebuie să începi? Eu îți propun câteva sugestii mai jos!

Fă cunoștință cu Pinterest!

Sigur ai și tu câteva board-uri inspiraționale la care adaugi ceva nou în fiecare săptămână. Pinterest este o sursă fantastică de inspirație vizuală. Tastează doar engagement ring și pregătește-te să pierzi șirul orelor. Astfel poți afla dacă ești atrasă de monturi bezel, clește, channel, de forme rotunde, pătrate, de diamante solitaire sau multiple, vintage sau modern, diamante tradiționale sau pietre prețioase alternative? Deja îți lucesc ochii? Foarte bine! Asta trebuie să și facă un inel de logodnă!

Inspiră-te din realitate!

Colegele de la muncă, prietene, membre ale familiei tale, chiar și străinii din oraș: uită-te atentă pe inelarul lor. Sigur vei găsi câteva idei care fie te vor inspira, fie te vor ajuta să îți dai seama ce nu îți place. Dacă ai noroc, s-ar putea ca fericita purtătoare să îți dea voie să îl și probezi: ideal pentru ușurarea procesului de cumpărături.

Învățați alfabetul: CTCC

Culoare, tăietură, claritate și carate. Cu cât culoarea este mai jos în alfabet (D fiind un diamant incolor), cu atât diamantul este de o calitate mai bună. Tăietura se referă la forma exactă și poziționarea fațetelor (cel mai important factor care determină frumusețea unei pietre prețioase). Claritatea se referă la prezența sau absențelor incluziunilor sau defectelor. Caratele se referă la greutatea diamantului: complet irelevantă atunci când vorbim de o bijuterie de suflet.

Alege forma

Tendințele vin și pleacă, dar diamantele sunt eterne. Tu nu trebuie să ții cont de modă atunci când îți alegi diamantul și inelul de logodnă: fă alegerea dintre rotund, princess cut, cushion, emerald, pătrată, ovală, tip pară. Vestea cea bună este că nu ai cum să alegi greșit!

Ce tip de aur îți dorești pentru inelul de logodnă?

De la alb sclipitor, la platină, aur galben și aur roz: trebuie doar să ții cont de ce tip de bijuterii preferi în mod obișnuit și de ce se asortează cel mai bine sub-tonurilor pielii tale. Dacă preferi argintul, atunci platina sau aurul alb par a fi ideale, iar dacă aurul galben este declarația ta de stil, atunci dragostea aceasta poate fi preluată și de inelul de logodnă.

Ia o prietenă cu tine!

Acum ajungem la partea distractivă! Trebuie să probezi pe viu! Așa că roag-o pe prietena ta cea mai bună să te acompanieze: ea te va putea sfătui pertinent și îți va putea opri tendințele mai ”impulsive”. Asigură-te că la magazinul de bijuterii, persoana care te va ajuta se va ocupa exclusiv de tine și se va implica total pentru ca tu să fii complet mulțumită de alegerea făcută.

Indicii. Indicii. Indicii.

Ei bine ai luat hotărârea! Ar cam fi cazul să afle și el. Fie aduci vorba de un anumit model de inel care ți-a plăcut la o cunoștință sau îi prezinți prietenului tău board-urile de Pinterest. Uneori subtilitatea nu funcționează cel mai bine când vine vorba de sexul masculin dar aici te las pe tine să preiei frâiele – doar tu îl cunoști cel mai bine!

A, și ca ultim sfat: experiența alegerii unui inel de logodnă trebuie să fie distractivă! Nu te lăsa stresată de ”cum se cuvine”, ”așa se poartă” sau ”trebuie să iei modelul acesta”. Nimeni nu vă poate dicta cum trebuie să vă sărbătoriți dragostea, iar apoi urmează partea și mai frumoasă a alegerii verighetelor! Revenim cu informații proaspete!

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

seven + 16 =