Despre mine

Povestea unui eveniment special pornește de la o premisă aparent simplă: vreți să împărțiți fericirea voastră cu cei dragi.

Dar ideea aceasta atât de frumoasă poate deveni puțin problematică atunci când aveți de împăcat mai multe gusturi, sugestii ”prietenoase” și o listă lungă de tradiții care uneori nu coincid cu ce ați dori voi să aveți în ziua cea mare și să nu uităm de timp – totul trebuie să fie perfect dar cumva zilele trec rapid și nici nu știți de unde să începeți planificarea marelui eveniment.

Cine sunt

Numele meu este Irina și atât – nu ”dumneavoastră” cum încearcă să vorbească unii clienți cu mine. Dacă urmează să mă implic în evenimentul vostru la fel de mult ca voi, va trebui să avem o relație foarte deschisă.

Despre mine pot să vă povestesc că îmi asum un rol de martor la evenimentele voastre: martor la cum începeți să construiți evenimentul din povestea voastră de viață. Cu ajutorul furnizorilor și tuturor celor implicați, mă asigur că am înțeles ce vă doriți să transmiteți și fiecare eveniment va purta amprenta și personalitatea voastră.

Cred că în domeniul acesta trebuie să citești, să citești, să citești mult pentru a fi la curent cu tendințele și pentru a fi pregătit cu un concept inovator la fiecare eveniment, dar și să fii un ”om al oamenilor” – să le înțelegi visurile, ideile și așteptările și să faci tot posibilul pentru a-i vedea fericiți în ziua cea mare.

Despre mine, lucrurile stau cam așa- iubesc primăvara, cafeaua neagră, ciocolata albă, vinul roșu, confetti, agendele aurii și orice albastru deschis. Îmi plac prietenii mei și lucrurile simpe.

Îi iubesc și mă fac să râd copiii mei și omul care îmi este alături. Și da, sunt alături de voi la evenimentele voastre de 10 ani.

Ce fac diferit

Dacă ar trebui să aleg un cuvânt care definește abordarea mea a unui eveniment, acesta ar fi ”pasiunea”. Fac tot posibilul pentru a-i înțelege pe clienții care îmi cer ajutorul și pentru a mă asigura că evenimentul mult visat prinde viață și le depăsește orice așteptări. De aceea, foarte mulți dintre ei îmi și devin prieteni.

Atunci când te ocupi de momentele speciale din viața clienților tăi, soluțiile tip-șablon nu sunt o opțiune. Vrei să spui o poveste într-un mod cât mai original și să integrezi și emoțiile atât de umane ale unei nunți, logodne sau botez.

De aceea, serviciile mele respectă abordarea bespoke: fiecare membru al echipei are în vedere abordarea stilului personal al clientului și nu se oprește până cel mai mic detaliu nu se conformează celor mai exigente cerințe.

Cred în transparență și respect reciproc: calendarul de lucru și întâlnirile le programăm în funcție de programul vostru – acestea nu se taxează, la fel cum nu taxăm nici vizitele la atelierul de lucru.

De ce ai nevoie de un event planner

Dacă vă întrebați de ce aveți nevoie de un event planner, răspunsul este simplu: nu le puteți face pe toate singuri.

Cu ajutorul unui event planner puteți fi siguri că obțineți colaborări cu furnizori de încredere, care știu ce este potrivit sau nu în fiecare situație în parte: de la alegerea locației, la stabilirea conceptului, la aranjamente florale și servicii de catering și de la lecții de dans la alegerea rochiei perfecte – totul se bazează pe experiența bogată a fiecărui colaborator și pe o atenție aproape obsesivă pentru detalii.

Vă invit să explorați în voie site-ul meu și, dacă descoperiți ceva care vă inspiră sau care rezonează cu povestea voastră, atunci haideți să facem cunoștință și să scriem următorul ei capitol împreună!