Maison 13 – locația unde detaliile fac diferența

 

Numărul 13 este asociat aproape tot timpul cu ghinionul, iar brand-urile tind să îl evite doar 13 are o reputație tristă!

Dar în București există o locație în care 13 își pierde cu totul valențele ghinioniste și devine o marcă a unui loc special – Maison 13 este ”a special place unde detaliile fac diferența” și unde arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia și gastronomia creează o atmosferă unică pentru evenimente de neuitat atât corporate, cât și private.

De la o întâlnire business de 15 persoane și până la o petrecere de peste 140 de invitați – echipa Maison 13 asigură același profesionalism și atenție pentru detalii, bazate pe serviciile de consultanță personalizată pentru fiecare tip de eveniment în parte.

Maison 13: let’s talk business

Pentru desfășurarea impecabilă a unei întâlniri de business, a unei prezentări sau a unui workshop, Maison 13 îți spune la dispoziție: high speed wifi, laptop-uri, imprimantă multifuncțională color, 3 proiectoare și ecrane de proiecție, sistem de sonorizare și flipchart-uri. Iar în pauză, invitații tăi se pot bucura de preparate fine, băuturi atent selecționate și decorațiuni tematice potrivite cu evenimentul tău.

Maison 13 creează o atmosferă selectă pentru socializarea cu partenerii de afaceri, iar decorul neconvențional este perfect pentru networking și descoperirea noilor oportunități de business.

Maison 13: a private affair 

Un eveniment private are la bază o rețetă cu ingrediente clasice: preparate delicioase, decor ca în povești, aranjamente florare care îți fură privirea și un DJ care alege numai melodiile perfecte.

De la zile de naștere, petreceri aniversare sau chiar cu ocazia Revelionului, Maison 13 are toate aceste ingrediente din belșug dar vine și cu un ceva extra, greu de pus în cuvinte: un factor WOW care transformă evenimentul tău într-o poveste de neuitat.

La Maison 13 vei găsi locația ideală pentru a da viață conceptului evenimentului tău: fiecare detaliu este atent gândit și planificat pentru a crea amintiri de neuitat fiecărui invitat. De la meniuri personalizate, la flori proaspete cu parfum îmbătător și la decorul adaptat tematicii evenimentului tău, Maison 13 te va cuceri instantaneu și te va ajuta să dai frâu liber imaginației!

Summer in the city

Vara Maison 13 își dezvăluie și cel mai bine păstrat secret: un colț de natură care te face să uiți că te afli în inima Bucureștiului.

Plantele exotice și mobilierul semnat de designer celebri din grădina Maison 13 te vor transporta într-o altă lume și, între noi fie vorba, ce este mai frumos decât o seară caldă de vară, petrecută în aer liber, într-un cadru feeric și prinderea faimoasei golden hour în privirile încântate ale invitaților tăi?

Cum e la Maison 13?

De la proprii clienți citire:

”O casă pentru cei cu imaginație și pentru cei care nu cred în ghinionul numărului 13. Cam bine.”

”O experiență foarte frumoasă, oameni calzi și primitori.”

”O locație foarte primitoare, cu oameni super faini și o atmosferă minunată!”

”Cel mai fain personal ever! Am organizat Revelionul la ei și au fost amazing! Hats off Sever & company!”.

Așa că dacă ai în plan un eveniment ieșit din tipare și îți dorești o locație cu totul specială, atunci te invit să descoperi Maison 13, pe str. Dumbrava Roșie, nr. 2. Mai multe detalii pe site-ul lor și pe Facebook.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

1 × 1 =